قوانین و مقررات بهداشتی و قرنطینه ای صادرات محصولات شیلاتی

وبینار “قوانین و مقررات بهداشتی و قرنطینه ای صادرات محصولات شیلاتی” با هدف بازار و اتحادیه اروپا

مدرس: آقای دکتر کاظم عبدی
دارای ۴ امتیاز بازآموزی برای فارغ التحصیلان دامپزشکی
سر فصل های مهم:
  • اصول مقررات و قوانین غذایی اروپا و کشورهای عضو
  • معرفی قوانین و دستورالعمل های مهم اتحادیه اروپا در خصوص ایمنی غذا
  • الزامات میکروبی، انگلی و باقیمانده ها جهت صادرات
  • الزامات بازرسی و کنترل تولید
  • الزامات مستند سازی اطلاعات مورد نیاز برای تکمیل گواهی های بهداشتی اتحادیه اروپا
  • نکات مهم ردیابی (traceability) محصول
  • الزام بر چسب زنی، بسته بندی و نشانه گذاری
  • نظارت کلیدی قوانین ۲۰۰۴/۸۵۳ و ۸۵۲ جهت صادرات

 

 

kishtech.ir

زمان: ۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۳۰​

لینک ثبت نام در وبینار:  http://rahyaranlms.ir/eregister


ارتباط با ما : 

تلفن : ۰۲۱۶۶۱۷۶۱۹۶         ۰۹۰۵۹۶۲۶۹۰۰
نشانی : بلوارکشاورز، خیابان جمالزاده شمالی ، پلاک ۴۱۴ ، واحد ۵ 

 

شبکه های اجتماعی پردیس فناوری کیش : 

سامانه آموزش مجازی رهیاران : www.rahyaranlms.ir 
کانال تلگرام kishtech@ 
 اینستاگرام    kishtech.ir_             kishtech.ir     
لینکدین www.linkedin.com

74 دیدگاه دربارهٔ «قوانین و مقررات بهداشتی و قرنطینه ای صادرات محصولات شیلاتی»

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.